Avondvierdaagse

Loop jij ook gezellig mee, samen met je klasgenoten, vrienden en vriendinnen? Ook dit jaar doet de Wilgenstam mee met de Avondvierdaagse. Als je alle vier de avonden hebt gelopen, verdien je een medaille!

Je kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer.
 

Wanneer en hoe laat?

De avondvierdaagse is van maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei.

De start is iedere avond tussen 18.30 uur en 19.00 uur bij speeltuin 110-Morgen, Minosstraat 6. Halverwege de route, bij de Wilgenstam-kraam, valt er wat te drinken en te snacken. We zijn te herkennen aan de vlag van de Wilgenstam. De eerste avond krijg je hier ook een stempelkaart.
 

Begeleiding

Het lopen zelf gaat niet onder begeleiding van school. De deelname is onder de verantwoordelijkheid en begeleiding van ouder(s)/verzorger(s). Alle deelnemers moeten zich houden aan de regels van de organisatie en hun instructies opvolgen.
 

Hoe meld je je aan?

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Het inschrijfgeld is € 6,- per deelnemer. Doe het formulier, inclusief gepast geld in een gesloten envelop in de daarvoor bestemde bus in de hal.

Het inschrijfgeld is alleen voor de deelnemers, niet voor de begeleiders.

De uiterlijke inleverdatum is vrijdag 12 mei.

Aanmeldingen die ná deze datum binnenkomen worden niet meer verwerkt. Wil je toch meelopen, schrijf je dan in bij de speeltuin 110-Morgen. T/m zondag 21 mei zijn de kosten €6,-. Daarna is het inschrijfgeld €7,50.
 

Tot slot

Je mag een polo-shirt van de Wilgenstam dragen tijdens de wandelingen. Van tevoren worden de shirts uitgereikt via de leerkracht van jouw groep. De polo-shirts worden door de school gewassen. Dus je kunt je vieze shirt aan het eind van de week inleveren aan je juf of meester.

Bij vragen, neem gerust contact op met Ellis Delken 06-42014510.

Vriendelijke groeten,

De Ouderraad