Avondvierdaagse 2022

Loop jij ook gezellig mee, samen met je klasgenoten, vrienden en vriendinnen? Ook dit jaar doet de Wilgenstam mee met de Avondvierdaagse. Als je alle vier de avonden hebt gelopen, verdien je een medaille!
Je kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer.

  

Wanneer en hoe laat?

De avondvierdaagse is van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni.
De start is iedere avond tussen 18.30 uur en 19.00 uur bij speeltuin 110-Morgen, Minosstraat 6. 
De routebeschrijvingen liggen klaar op de grote tafel in de hal.
Halverwege de route, bij de Wilgenstam-kraam, valt er wat te drinken en te snacken. We zijn te herkennen aan de vlag van de Wilgenstam. De eerste avond krijg je hier ook een stempelkaart.

Begeleiding

Het lopen zelf gaat niet onder begeleiding van school. De deelname is onder de verantwoordelijkheid en begeleiding van ouder(s)/verzorger(s). Alle deelnemers moeten zich houden aan de regels van de organisatie en hun instructies opvolgen.

Hoe meld je je aan?

Je kunt je aanmelden via de papieren versie of  dit formulier. Het inschrijfgeld is € 6,-  per deelnemer. Doe het formulier, inclusief gepast geld in een gesloten envelop in de daarvoor bestemde bus in de hal.
Het inschrijfgeld is alleen voor de deelnemers, niet voor de begeleiders.

De  uiterlijke inleverdatum is vrijdag 20 mei.  
Aanmeldingen die ná deze datum binnenkomen worden niet meer verwerkt. Wil je toch meelopen, schrijf je dan op de eerste avond in bij de organisatie van de Avondvierdaagse (speeltuin 110-Morgen). Het inschrijfgeld is dan €7,50.

Tot slot

Je mag een polo-shirt van de Wilgenstam dragen tijdens de wandelingen. Van tevoren worden de shirts uitgereikt via de leerkracht van jouw groep. De polo-shirts worden door de school gewassen. Dus je kunt je vieze shirt aan het eind van de week inleveren aan je juf of meester.  

Bij vragen, neem gerust contact op met Rishi Thakoerdat 06-47226224 of Ellis Delken 06-42014510.

Vriendelijke groeten,

De Ouderraad