Avondvierdaagse 27 t/m 30 mei

Het is weer tijd voor de Avondvierdaagse bij de Wilgenstam! Dit jaar verloopt de inschrijving via de KWBN. Het inschrijfgeld bedraagt ​​€6,50 per deelnemer. Inschrijven en betaling gaat via de volgende link: https://kwbn.tixxy.nl/nl/A4D-hillegersberg-schiebroek/add-participant 

De Avondvierdaagse vindt plaats van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei. Als je alle vier de avonden meeloopt, verdien je een medaille! Je kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De start is iedere avond tussen 18.30 uur en 19.00 uur bij speeltuin 110-Morgen, Minosstraat 6. Halverwege de route is er bij de Wilgenstam-kraam drinken en snacks beschikbaar.

Belangrijk om te weten is dat de deelname onder de verantwoordelijkheid en begeleiding van ouder(s)/verzorger(s) valt. We willen jullie erop wijzen dat de kinderen lopen volgens de routes en niet te vroeg vertrekken. Vertrek is vanaf 18.30 uur voor de 10 km en vanaf 18.45 voor de 5 km. Bij de grote oversteekplaatsen staan vanaf dat tijdstip verkeersregelaars voor de veiligheid van de lopers. Uiteraard volgt iedereen de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. De routes komen vooraf beschikbaar via onze website.
Het verzoek vanuit de organisatie en de politie: kom zoveel mogelijk op de fiets. Foutparkeerders worden beboet!

Tijdens de wandelingen mag je een polo-shirt van de Wilgenstam dragen, die vooraf via de leraar wordt uitgelegd en na afloop door de school wordt gewassen.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de Avondvierdaagse!

Met vriendelijke groet,
De ouderraad