Kerstdiner

Op woensdagavond 21 december 2022 is er op de Wilgenstam een gezellig Kerstdiner voor alle groepen. Net als in vorige jaren wordt er aan de ouders gevraagd om iets voor het Kerstdiner klaar te maken. Neemt u daarvoor ook een klein hapje mee? 
 
De Ouderraad van de Wilgenstam wil de ouders óók in de gelegenheid stellen gezellig samen te zijn en daarbij tevens een hapje en een drankje te nuttigen. Daarom vragen zij ook om iets lekkers mee te nemen voor de OR borrel. 
 
Het is niet de bedoeling om voor de hele groep wat te maken, want dan wordt het veel te veel. Een kleinigheid voor een aantal kinderen is voldoende. 
 
Denk bijvoorbeeld aan: een salade, een zoet of hartig hapje, een speciaal gerechtje, een toetje; we laten het graag aan uw creativiteit over. Ook is het fijn als een aantal ouders voor de drankjes zorgt: cola, sinas, sapje, … . In de bijlage nog wat suggesties. 
 
Om alle leerkrachten in staat te stellen om een goede planning voor die avond te maken, verzoeken wij u vriendelijk om een vragenlijst in te vullen. Dit kan digitaal, maar ook via het papieren strookje dat de kinderen uitgedeeld krijgen.

Vul via deze link het aanmeldformulier in. 
 
Wij hopen er met uw medewerking weer een leuk en gezellig feest van te maken en danken u bij voorbaat voor uw culinaire bijdrage. 
 
Mijn bijdrage aan het Kerstdiner op 21 december (17:45u-19:15u): 
(als u meerdere kinderen heeft, graag voor elk kind een apart formulier invullen)