Nieuwsbrief ouderraad

In deze nieuwsbrief stelt de ouderraad zich voor en vertellen we wat we doen. We kijken terug en vooruit op de activiteiten die we voor de kinderen organiseren. U weet dan wat er met uw ouderbijdrage gebeurt.

Wie zijn wij?

De ouderraad bestaat op dit moment uit zes leden:
Ellis Delken, Cathy Salzman, Daan van den Berg, Laura Water, Jan Paul Smit en Rishi Thakoerdat.
 

Wat doen we?

Kort gezegd organiseren we en helpen we bij leuke activiteiten voor de leerlingen. Deze worden betaald uit de ouderbijdrage. 
Het afgelopen half jaar hebben we kunnen regelen dat Sinterklaas alle kinderen weer een cadeautje en lekkers kon geven. 
Na twee jaar konden we eindelijk de kerstborrel weer organiseren. Het was weer heel gezellig. Wat was het fijn om al die ouders weer samen in de school te zien. We zouden bijna vergeten dat dit twee jaar niet mogelijk was. We bedanken Hatice voor de heerlijke linzensoep en alle andere ouders die iets lekkers meebrachten.10 en 17 februari hebben we samen met DJ Jasper een disco-avond voor de leerlingen van de groepen 5,6, 7 en 8 georganiseerd. 

De groepen 6,7 en 8 hebben deze maand ook anderhalf uur morgen schaatsen op de ijsbaan van Plaswijckpark.
 
Tot de zomervakantie staat het volgende in de planning:
- 5 april paasontbijt
- 22-25 mei Avondvierdaagse
- 26 mei Schoolreisjes groep 1 t/m 5 
Let op! Deze datum is veranderd, was eerst 16 mei
De groepen 1 en 2 gaan naar speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs en de groepen 3,4 en 5 gaan naar 2sur5 in Wateringen.
- 3 juli afscheid groep 8
 

Paasontbijt

Op 5 april is het paasontbijt op school. Vanaf dit jaar gaan we dit anders organiseren. Alle kinderen mogen zelf iets lekkers meebrengen, net zoals bij het kerstdiner. We zien bij het kerstdiner namelijk dat zowel ouders als leerlingen het leuk vinden om zelf iets te maken en mee te brengen. Daarom hebben we besloten het paasontbijt op dezelfde manier te organiseren. 
Laat aan de klassenouder weten wat u meegeeft aan uw kind. 
Het paasontbijt valt dit jaar in de ramadan. Leerlingen die niet mee ontbijten, krijgen een bakje waarin ze wat lekkers mee naar huis kunnen nemen. 
 

Meehelpen?

Hulp bij de activiteiten is altijd welkom. Als lid van de OR vergader je eens in de zes weken en help je mee met het organiseren van de activiteiten. Wil je wel graag helpen, maar liever niet als OR-lid? Dan kun je toegevoegd worden aan de groepsapp Vrijwilligers Wilgenstam. De OR plaats daarin oproepjes als hulp gewenst is. Heb je interesse, mail dan naar or@wilgenstam.nl of spreek een van ons aan op het schoolplein.

 

Ouderbijdrage

Aan het begin van het schooljaar heeft u een mail ontvangen voor het betalen van de ouderbijdrage. Dit gebeurt via het systeem Wiscollect. Mocht u deze mail gemist hebben, dan ontvangt u binnenkort een herinnering.