Paasontbijt woensdag 27 maart

Na het enorme succes van vorig jaar kijken we vol enthousiasme uit naar het komende paasontbijt op school! Herinner je je nog hoe we vorig jaar besloten om het paasfeest op een vernieuwende manier te organiseren? Het werd met veel vreugde ontvangen door zowel de kinderen als de ouders.

Op woensdag 27 maart organiseren we opnieuw ons paasfeest in deze nieuwe traditie. Net als vorig jaar mag je kind weer iets lekkers van thuis meebrengen, op dezelfde manier zoals we dat doen tijdens het kerstdiner. Het delen van zelfgemaakte hapjes zorgde vorig jaar voor een warme en betrokken sfeer en we zijn ervan overtuigd dat dit ook dit jaar weer het geval zal zijn. Laat aan de klassenouder weten wat jij meegeeft aan je kind en voor hoeveel kinderen, denk ook aan de kinderen met een allergie.
Dit jaar valt het ontbijt precies samen met de Ramadan. De leerlingen die hier aan mee doen gaan gewoon naar de klas en mogen natuurlijk zelf een keuze maken of ze met ons mee eten. We hopen met zo veel mogelijk kinderen gezellig aan het ontbijt te kunnen zitten. We zorgen voor bakjes en zakjes, zodat ze eventueel iets mee kunnen nemen om later op te eten.

We willen jou hartelijk bedanken voor je steun en betrokkenheid bij de activiteiten van onze school. Laten we samen op 27 maart genieten van een heerlijk en gezellig paasfeest, waarbij we het succes van vorig jaar vieren en nieuwe herinneringen maken. 

Laat via de klassenouder weten wat je kan meegeven. Ideetjes zijn: Paashaas broodjes, gevulde eieren, fruitspiesjes, Brownies, muffins, kaneelbroodjes, quiche, stukjes fruit, sandwiches, poffertjes, kleine pannenkoekjes, croissantjes, wafels, etc. En iets te drinken erbij. Het is niet de bedoeling om voor de hele groep wat te maken, want dan wordt het veel te veel. Een kleinigheid voor een aantal kinderen is voldoende.